zondag 29 maart 2009

Verzinkerij Van Aert


Verzinkerij van Aert B.V.
Telefoon: +31 (0)495-461710 / 711
Telefax: +31 (0)495-461736
Email: verkoop@vanaert.nl
Adres: Bezoekadres: Winnerstraat 17, 6031 NK, Nederweert




Al meer dan 35 jaar is Verzinkerij Van Aert een familiebedrijf waar de klanten zich met recht koning mogen noemen! Onze bedrijfsfilosofie is in al die jaren: met onze opdrachtgevers een langdurige en betrouwbare relatie opbouwen en waar mogelijk verder uitbouwen.
Wij hebben inmiddels een vooraanstaande positie verworven op, met name, de Nederlandse markt.


Met zo'n 120 medewerkers zijn wij een van de grootste onafhankelijke loonverzinkerij in Nederland. Wij denken mee met onze klanten en bieden een optimale service. De leveringstijden zijn kort en we houden ons aan gemaakte afspraken. Vanzelfsprekend vertalen wij dit in een scherpe prijs-kwaliteitverhouding: dát is onze kracht. Dat onze klanten dit waarderen blijkt uit het feit dat velen van hen al sinds de oprichting van ons bedrijf gebruik maken van onze diensten.


Naast het thermisch verzinken kunnen wij ook andere diensten aanbieden zoals assemblage, opslag, logistiek, eigen transport, poedercoaten, natlakken en reno-verzinken.

Verzinken is ons vak waardoor de producten van onze klanten een toegevoegde waarden krijgen en winnen aan kwaliteit en duurzaamheid. Dat wij staan voor kwaliteit blijkt uit het feit dat wij werken volgens de norm NEN-EN-ISO 1461 en bovendien beschikken over het ISO- en KIWA-certificaat alsmede het KOMO- en Copro-keurmerk.

1 opmerking:

Anoniem zei

Verzinkerij Van Aert gaat voor duurzaam, met vier nieuwe Volvo’s FH 460 pk


NEDERWEERT – Verzinkerij Van Aert is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in thermisch verzinken van staal. Het bedrijf is gevestigd in Nederweert en heeft onlangs vier Volvo’s FH 460 pk trekkers met Euro 6-motor aangeschaft ter vervanging van vier Volvo’s uit het jaar 1996. De aflevering is gedaan door Nebim.

Tets Saes, commercieel directeur van Verzinkerij Van Aert: “Wij zijn een echt familiebedrijf en één van de weinigen in deze branche in Nederland, die een eigen transportdienst heeft. De concurrentie besteedt de transportactiviteiten voor het merendeel uit. De Volvo’s die nog gebruik maakten van Euro 2, waren hard aan vervanging toe. Van Aert doet al heel lang zaken met Nebim en voor de invulling van het vervangingsvraagstuk zijn wij ook weer bij hen uitgekomen.”

De nieuwe Volvo’s zijn inmiddels al tot volle tevredenheid in gebruik. Tets Saes: “Onze chauffeurs zijn heel erg enthousiast, de trucks hebben alle Euro 6 en wanneer je dat dan vergelijkt met het oude materieel, dan spreken ze unaniem over ‘een wereld van verschil.’ Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij denken met de inzet van Euro 6 kostenbesparend te kunnen werken voor ons en onze klanten. We laten hiermee ook zien dat we innovatief bezig zijn.

Omdat we een eigen transportdienst hebben, zien we onze chauffeurs ook als onze ambassadeurs. Zij zijn de directe schakel met onze opdrachtgevers of zelfs met de klanten van onze opdrachtgevers. Door dit rechtstreekse contact kunnen wij een hoog kwaliteits- en serviceniveau bieden. De Volvo’s zijn voorzien van alle comfort met een grote cabine, een verbeterd zicht en veel handigheden met betrekking tot de opbergruimtes. De Volvo’s beschikken bovendien over I-Shift, de automatisch schakelende versnellingsbak.”

De trucks zullen worden ingezet voor de transportactiviteiten naar alle bestemmingen in de Benelux. De nieuwe trucks zijn volledig in de huisstijl van Van Aert in eigen beheer gespoten bij de Nebim-vestiging in Gent.

Verzinkerij van Aert
Winnerstraat 101
6031 NK Nederweert

Postbus 2710
6030 AA Nederweert

T +31 495-461700
F +31 495-461791
info@vanaert.nl
www.vanaert.nl